blog-logo

Inconștiență, la volan! Șoferii brașoveni, prinși de polițiști băuți și fără permis

Inconștiență, la volan! Șoferii brașoveni, prinși de polițiști băuți și fără permis

Sfârșit de săptămână plin pentru polițiștii brașoveni. În urma unor controale în trafic, oamenii legi au depistat mai mulți șoferi care s-au urcat băuți și fără permis, la volan.

La data de 3 ianuarie, în jurul orei 01.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic, un tânăr în vârstă de 22 ani, care a condus un autoturism pe str. Castanilor din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.68 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lucrători din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 4 ianuarie, în jurul orei 01.00, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat care  conducea un autoturism pe str. Poiana Doamnei din Stațiunea Poiana Brașov.

Cu ocazia verificării documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că  bărbatul nu deține permis de conducere, prezentând la control o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, care a fost eliberată în luna noiembrie 2019, fără termen de valabilitate, prin care i se interzicea conducerea unui autovehicul pe drumurile publice.

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

La data de 3 ianuarie, în jurul orei 23,30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea au oprit în trafic, pentru control, un tânăr în vârstă de 18 ani, care  conducea un autoturism pe str. Horia din Codlea,  județul Brașov.

Cu ocazia verificărilor documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate