blog-logo

RATBV, partener în siguranța cetățenilor

RATBV, partener în siguranța cetățenilor

    RATBV a furnizat, în cursul acestui an, imagini înregistrate instituțiilor abilitate să acționeze pentru siguranța cetățenilor în peste 250 de situații. Aceasta a fost una dintre modalitățile prin care RATBV S.A., unicul operator de transport public din municipiul Brașov și, din acest an, operator de transport și în opt localități din zona metropolitană, s-a implicat activ în măsurile luate pentru sporirea siguranței cetățenilor.    

      Potrivit prevederilor legale în vigoare, RATBV poate furniza imagini înregistrate doar instituțiilor abilitate să acționeze, sub diferite forme, în domeniul siguranței cetățenilor. Indiferent de momentul sau dificultatea solicitării, angajații societății RATBV au depus toate diligențele în vederea oferirii datelor necesare pentru luarea măsurilor din zona siguranței în spațiul public.

Alte articole:   Mandat de arestare pentru un bărbat acuzat de furt calificat!

RATBV S.A a colaborat și în acest an foarte bine cu instituțiile din domeniul menționat și le adresează mulțumiri pentru modalitățile de lucru găsite în timpul desfășurării activităților specific și se bucură atunci când contribuie la rezolvarea unor cazuri.   

      În ceea ce privește solicitările de imagini înregistrate / capturate primite din partea cetățenilor, RATBV le mulțumește tuturor pentru încrederea arătată în demersurile lor de rezolvare a unor probleme, însă precizează faptul că, în acest moment, cadrul legal nu permite prezentarea respectivelor informații decât instituțiilor abilitate.    

     Imaginile înregistrate de RATBV S.A. provin de la cele 115 camere de luat vederi amplasate în stațiile de transport public de călători și din autobuzele Menarini, care sunt dotate fiecare cu minim șapte camere de înregistrare. În vederea respectării normelor legale referitoare la datele personale, în toate zonele monitorizate video de RATBV sunt afișate avertismente cu privire la acest fapt.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate