blog-logo

Petrecere în aer liber de Revelion în Piaţa Sfatului, cu Mandinga și Smiley

Petrecere în aer liber de Revelion în Piaţa Sfatului, cu Mandinga și Smiley

Seria evenimentelor „Brașov, oraș de poveste” continuă în Piața Sfatului, în noaptea de Revelion, unde braşovenii şi turiştii sunt așteptați la petrecerea dintre ani, cu artiști consacrați, muzică de calitate și foc de artificii.

Ca în fiecare an, Primăria Braşov a pregătit un spectacol în aer liber, în Piața Sfatului, pentru a sărbători trecerea dintre ani.

Cei care îşi vor petrece Revelionul în Piaţa Sfatului vor avea parte de concerte oferite de artiști îndrăgiți și foc de artificii.

La petrecerea în aer liber, care va începe la orele 22.00, au fost invitați mai mulți artiști de muzică populară și ușoară.

Cătălin Doinaș, Mandinga și Smiley îi vor face pe brașoveni și pe turiști să danseze și să petreacă împreună.

„Intrarea în Noul An este întotdeauna prilej de bucurie! Piața Sfatului este locul în care mii de brașoveni și turiști își urează, an de an, «La mulți ani!» în noaptea de Revelion. În așteptarea lui 2020 vor fi pe scena din Piața Sfatului Mandinga și Smiley”, se arată în postarea de pe Facebook a organizatorilor.

Trecerea în 2020 va fi marcată de un foc de artificii care va dura 7 minute. Acestea vor fi lansate din zona Turnul Alb, în minim 4 puncte.

Alte articole:   Strategia de Dezvoltare Locala a Municipiului Codlea pentru perioada 2021-2027

Programul complet:

  • 22.00 – Muzică DJ;
  • 22.45 – Recital de muzică populară – CĂTĂLIN DOINAȘ și ADINA ROȘCA;
  • 23.25 – Concert – MANDINGA;
  • 23.55 – Concert extraordinar – SMILEY & Live Band;
  • 00.40 – DJ

Cei prezenţi se vor putea încălzi cu vin fiert sau ceai fierbinte de la Târgul de Crăciun, care este deschis pe toată durata lunii decembrie în Piaţa Sfatului.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate