blog-logo

Curs de croitorie în Brașov

Curs de croitorie în Brașov

Dacă sunteți interesat(ă) de un curs practic care să vă inițieze în tainele Croitoriei, Profesional New Consult organizează în perioada următoare un curs ce își propune să vă învețe cu deprinderea tiparelor pe care le puteți folosi pentru a confecționa articole vestimentare.

În cadrul cursului, vei învăța, de asemenea, să coaseți manual și la mașina de cusut. Cursul se adresează tuturor celor ce doresc să execute, să croiască și să realizeze produse de îmbrăcăminte la comanda clientului. Prin urmare, pe lângă competențe de producție, lucrătorii din aceasta industrie vor fii capabili a oferi clienților sfaturi și soluții competente în alegerea materialelor și a modelului solicitat.

Alte articole:   4,62 la mie, incidența la nivelul județului. Comăna, aproape de pragul de 15 la mie!

         Ȋn cadrul cursului de Croitorie vor fi abordate noţiuni teoretice dar mai ales practice. Veți deprinde alături de un formator profesionist toate tainele unei meserii mereu de actualitate.

           Ce veți deprinde în urma absolvirii Cursuluide Croitor:

  • Cunoștințe teoretice despre arta confecționării produselor și constructia tiparelor;
  • Noțiuni despre fibre, țesături, dimensiuni de bază ale corpului, citire și interpretare măsură, principiile proporțiilor, conformații, tabelul de dimensiuni;
  • Tehnici de croire, coasere si finisare;
  • Preluare comenzi de la clienți de croitorie;
  • Cunoașterea în detaliu a operării mașinilor de cusut, a tipurilor de materiale, modalitatea de croială a acestora, precum și modalitatea de retuș;
  • Asigurarea calității conform cerinței clientului .

Pentru detalii despre Cursul de Croitor vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la punctul de lucru din Brasov , situat pe Strada Iuliu Maniu , nr.47 , etaj 4 , camera 402 – cladirea Cobco (langa Spitalul Sfantul Constantin ) , la numerele de telefon 0786.333.103 sau 0760.031.178 sau la adresele de e-mail cursuri.brasov@profesionalnewconsult.ro sau brasov@profesionalnewconsult.ro  .

Alte articole:   Gravură manuală pe sticlă cu artista brașoveancă Astrid Bata

         Alte cursuri organizate de societate in aceastã perioadã  in Brasov sunt:

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate