blog-logo

Câți bani au dispărut din bancomatul aruncat în aer în Poiana Brașov?

Câți bani au dispărut din bancomatul aruncat în aer  în Poiana Brașov?

Persoane necunoscute au încercat să dea lovitura în Poiana Brașov. Aceștia au declanșat o explozie controlată la un bancomat din stațiune, au confirmat surse judiciare.

Bancomatul este amplasat în incinta complexului turistic Șura Dacilor. Neoficial, am aflat că explozia se pare că a avut loc la ora 6.53. Din bancomatul care aparține Patria Bank ar fi fost sustrasă suma de 100.000 de lei și 1.000 de euro.

Explozia ar fi fost provocată cu gaz metan.

„În această dimineață, în jurul orei 08.50, Poliția Stațiunii Brașov a fost sesizata cu privire la faptul că un bancomat amplasat în curtea unui local din Stațiunea Poiana Brașov ar fi distrus. Echipa operativă formata din polițiști de investigații criminale, criminalisti si polițiști de ordine publică, efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, clarificării stării de fapt, identificării autorilor. Cercetarile sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Alte articole:   Trafic deviat timp de 3 zile pe DN11, în zona intersecției cu DN10

Pe aceeeași temă

Revenim cu amănunte!

Foto: Arhivă

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.