blog-logo

Angajatul unei firme de transport valori, din Brașov, cercetat după ce a furat din banii pe care îi păzea

Angajatul unei firme de transport valori, din Brașov, cercetat după ce a furat din banii pe care îi păzea

Un brașovean de 37 de ani, angajat al unei firme de transport și procesare securizată a bunurilor s-a ales cu dosar penal, după ce a sustras o sumă de bani dintr-un transport pe care trebuia să-l efectueze.

Polițiștii Secției 2 Poliție Brașov, au reținut, zilele trecute, un bărbat, angajat al unei firme de transport valori, fiind acuzat că a furat bani, la locul de muncă.

Potrivit anchetatorilor, în timpul unei operațiuni de numărare, bărbatul a sustras o sumă de bani, iar în documente a consemnat o altă valoare.

Persoana care i-a predat suma de bani a observat acest fapt și a sesizat imediat Poliția.

 „Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că, în data de 20 decembrie, în jurul orei 10.30, bărbatul în cauză, în calitate de angajat al unei societăți comerciale cu obiect de activitate furnizarea de servicii de transport și procesare securizată a bunurilor, ar fi sustras o sumă de bani, în timpul operațiunii de numărare, prin consemnarea nereală a sumei în documentele întocmite.

În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au identificat și depistat pe raza municipiului Brașov, autorul faptei, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a informat subcomisarul Alina Maria Ivan.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare și fals în înscrisuri sub semnătură privată, dosar instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Alte articole:   Peste 400 de brașoveni vaccinați cu prima doză în ultima zi. România a depășit pragul de 6 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză

Foto: arhiva/istockphoto.com

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.