blog-logo

VIDEO Teribilism sau încercare de intimidare în centrul Brașovului?

VIDEO Teribilism sau încercare de intimidare în centrul Brașovului?

Sâmbătă noapte, în jurul orei 21.30, patru persoane necunoscute au aruncat, cel mai mai probabil, o petardă în curtea imobilului unde locuiește și președintele Asociației pentru Siguranță Urbană și Mediere (ASUM) Brașov, Ionel Spătaru.

În filmarea ataşată se poate observa cum patru indivizi coboară dintr-o maşină parcată pe marginea drumului, traversează strada şi aruncă petarda în curtea interioară a imobilului, unde sunt parcate mai multe autoturisme proprietate personală, după care au fugit.

„Zgomotul produs de elementul exploziv a fost unul foarte puternic. In jurul orei 23, doi dintre ei au revenit la autoturismul cu care au venit si au plecat. Tot acest eveniment a fost surprins de camerele de supraveghere. Bineînţeles, Poliția a fost sesizată. Aceștia s-au deplasat operativ. Astept sa-i identifice. Am depus si reclamație”, a declarat pentru newsbv.ro Ionel Spătaru.

Țintă, avertisment, sau teribilismul unor indivizi? Identificarea acestora nu a fost o problemă, având în vedere că Poliția a primit și numărul de înmatriculare și marca autoturismului cu care cei patru indivizi s-au deplasat. Pe parcursul nopții aceștia au fost găsiți, din informațiile pe care le deținem, la Hălchiu.

Alte articole:   Vrei înghețată de ciocolată, vanilie sau greiere?...

În contextul în care de câțiva ani la Brașov apar cazuri „ciudate”, precum șoricei care rod cabluri la mașini și le dau foc (cazul jurnalistei Onelia Pescaru), mașinii primarului din Săcele abia scoasă din service i s-au slăbit prezoanele la roți, oare să fi deranjat președintele ASUM pe cineva prin acțiunile și postările publicate de ASUM din zona orfelinatelor, spitalelor, sau depozitarea deseurilor cu impact asupra mediului?

Distribuie dacă îți place!
 1. Oare au legatura derbedeii de la stupini, croitoru ???? astia carea au multe firme si sug bani de la sanpetru si brasov???? intreb si eu, ca asa se aude ???

  Reply
 2. Derbedeii astia au dosare penale de furt si violare de domicilu””

  Reply
 3. Pispepolitiaro@politia.ro 23 decembrie 2019, 9:13 PM

  Te piși pe ea polițe de căcat că nu găsesc nimic imbecilii numa’ dacă ești șef sau ceva sus acolo.
  Altfel nu le pasă de nimic faceamia-si schiuri din crucea mamilor lor

  Reply
 4. or fi tot aia cu cablurile roase la mașina doamnei Onelia Pescaru? Se știe ca un grup de infractori au pus mana pe sistemul medical din brasov. Kadas și fufa aia Croitoru care a venit de la azilul de batrani din moieciu la neurologie fac jocurile. Nu intereseaza pe nimeni. ALO DNA MAI EXISTATI?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate