De ce vrea Veștea să pună un brașovean în Ministerul Transporturilor

De ce vrea Veștea să pună un brașovean în Ministerul Transporturilor

Liderul PNL Brașov, Adrian Veștea, a declarat că, în prezent, face lobby pentru a promova o persoană din Brașov, în special pe partea de cale ferată, la nivelul Ministerului Transporturilor.

„Este o persoană care lucrează în prezent în cadrul SN CFR. Este o persoană cunoscută, cu o notorietate destul de mare”, a precizat Veștea.

Președinele CJ a precizat că a vorbit la Ministerul Tranasporturilor pentru trei obiective importante. Unul dintre acestea este Gara din Brașov, pentru care există un proiect inspirat după Gara din Cracovia.

„Trebuie să se găsească o formă asociativă cu municipul Brașov sau cu un agent economic, pentru a fi pusă în valoare mult mai bine. Al doilea proiect este aducerea căii ferate și trebuie să facem un Studiu de Fezabilitate pentru a avea calea ferată până în vecinătatea terminalului de la Aeroportul, iar alt proiect este o colaborarea, chiar o cofinanțare, pentru a ne implica și noi în realizarea intermodalelor (de la Feldioara și din Triaj), în valoare de 27 de milioane de euro. Care va fi primul realizat, vor stabili specialiștii, pentru că e important să gândim și un parc logisitic acolo”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   FOTO & VIDEO Amendă de 20.000 de lei și restaurant închis la Prejmer
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.