blog-logo

VIDEO Propunerile consilierilor PSD pentru creșterea atractivității Târgului de Crăciun

VIDEO Propunerile consilierilor PSD pentru creșterea atractivității Târgului de Crăciun

Consilierii locali PSD Achim Silviu și Constantin Chicuș au prezentat astăzi, într-o conferință de presă, ce propuneri au pentru Târgul de Crăciun de la Brașov, pentru că, în opinia acestora, turiștii și brașovenii nu au o ofertă bogată de sărbători.

„Suntem onorați ca Brașovul este al doilea oraș din România ca număr de turiști, dar vrem să le oferim acestora și brașovenilor care vin la târgul de Crăciun o paletă mult mai largă de activități. De exemplu, pentru scena amplasată în Piața Sfatului, care e benefică Târgului de Crăciun, să existe o hotărâre de Consiliu Local prin care instituțiile de cultură să poată avea activități culturale, spectacole de colinde, ateliere de creație pentru copii, pictură, dansuri, ca să se simtă mult mai bine magia sărbătorilor în Piața Sfatului. Apoi, și în Piața Sfântu Ioan se poate face ceva în perioada sărbătorilor de iarnă, ca să fie mai animată în această perioadă. Se pot crea parteneriate cu diverse asociații, tinerii care vor să se afirme să aibă acces. Se pot face astfel de proiecte din timp și pot fi duse ușor la bun sfârșit”, spune Silviu Achim.

Alte articole:   Johnson & Johnson amână livrarea vaccinului în Europa după apariția cazurilor de cheaguri de sânge

„Piața Sfântu Ioan este cam tristă… Sunt patru căsuțe amplasate, un brăduleț. A fost o idee bună cu un patinoar acum câțiva ani, iar poate anul viitor vom fi mai bine pregătiți și vom încerca să ne ridicăm la standardele celorlalte orașe. Chiar dacă ne lăudăm cu orașul de poveste, mai trebuie să muncim fim la nivelul altor orașe”, a declarat la rândul său Chicuș Constantin.

Distribuie dacă îți place!
 1. desi nu imi plac deloc psd istii, nu ca mi-ar placea pnl in forma actuala, este o idee foarte buna. Am semnalat de multi ani, e o pleictiseala…de numa, o oferta f slaba a Brasovului de poveste. Mai Primarie, stimate d,le George, oare nu aveti nici o strangere de inima cand vedeti la Sibiu, Cluj, Arad, orasele de Craciun cu adevarat …diversificate, ca oferta de divertisment?
  Acuma, anul acesta, am gasit solutia, poate sanitara, sunt semi-ascunse cabanele de oferte de produse, e un mic loc de joaca, invartitoare, scena, nimica concret.
  Oare, sincer, voi nu va plictisiti in acea zona superba? da, sunt convins, vor veni mii si mii de turisti, straini, romani, ca Brasovul atrage, e frumos el, dar nu ofera mare lucru.
  M -a intrebat cineva, dupa ora 21, poti manca in centru istoric?? nu prea, cat as vrea eu sa laud Brasovul.
  Nu mia zic, de clasicile , criticate, inchise zone, Turnuri, Cetatuie, vor fi inchise si acuma….ca asa suntem noi, brasovenii….avem procese, nu avem deschis mai nimica, dar suntm mandri tare, cel mai fain oras……pe naiba! e pacaleala mare, doar comerciantii agreati de onor primarie castiga, dar impresia generala, e jalnica

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate