Ce este reclama LED și cum îți poate promova business-ul?

Ce este reclama LED și cum îți poate promova business-ul?

Într-o piață aglomerată și plină de alternative la tot pasul, firma pe care o reprezinți trebuie să iasă din banal. Reclamele luminoase sunt soluția potrivită pentru ca potențialii tăi clienți să poată identifica mai ușor business-ul pe care vrei să îl pui pe picioare.

Numele companiei tale, logo-ul acesteia și ofertele pe care le pui la dispoziția consumatorilor trebuie să ajungă într-un mod direct, dar plăcut la aceștia, iar o firmă luminoasă de calitate este soluția perfectă pentru a face asta cât mai simplu.

Dacă ești pregătit să afli mai multe detalii despre cum te poate ajuta pentru promovare un afișaj cu LED-uri, te invităm să citești aceste informații în rândurile cele ce urmează.

Reclame luminoase pentru exterior

Montat la exterior, un panou cu LED-uri va atrage potențiali clienți de la zeci de metri distanță numai dacă dispozitivul va fi unul de calitate, care poate oferi o vizibilitate clară fiecărui caracter în parte din cadrul mesajelor scrise sau fiecărei linii dintr-o animație. În lipsa proiectării perfecte, mesajul blurat ar putea să ajungă greșit la trecători sau ar putea fi dovada unei lipse de profesionalism. Evită aceste situații neplăcute, investind într-o firmă luminoasă fabricată numai din componente de top, așa cum sunt cele create de SmarSoft Electronic.

Cu ajutorul acestora, nu vei avea grija că anumiți pixeli de pe panoul cu LED-uri s-ar putea arde din pricina condițiilor nefavorabile de vreme sau din cauza temperaturilor extreme, pentru că toate afișajele pe care le poți comanda de la această firmă sunt realizate folosind o tehnologie premium, iar garanția pentru fiecare produs este de minimum 4 ani.

Mai mult decât atât, poți opta pentru protejarea firmelor luminoase cu o carcasă din aluminiu eloxat, material extrem de rezistent la intemperii. Astfel, poți fi sigur că investiția ta într-un dispozitiv de acest tip va fi una pe termen lung.

Reclame luminoase pentru interior

Dacă activitatea ta presupune administrarea unui cabinet medical sau o casă de schimb valutar, cu siguranță vei avea nevoie de un afișaj electronic pe care să poți proiecta fie specializarea pe care o ai, fie comisioanele pe care le pretinzi pentru serviciile tale. Și în acest caz, cea mai la îndemână soluție rămâne un afișaj cu LED-uri, care să îndrume pacienții sau potențialii clienți către cabinetul, respectiv afacerea ta.

Mesajele care rulează pe panou pot fi ușor programabile dintr-un soft intuitiv, care nu necesită mentenanță și vine la pachet cu comanda unei reclame luminoase de la SmarSoft. Totodată, vei avea la dispoziție o varietate largă de animații, culori sau fonturi din care poți alege pentru a transmite clienților sau simplilor trecători mesaje exact așa cum îți dorești.

De ce nu ar trebui să cumperi reclame luminoase made in China?

Produsele de origine asiatică au o calitate îndoielnică, mai ales atunci când vine vorba despre aparatură electronică. Vizibilitatea unui panou comandat din China va fi cu mult mai slabă decât a unui afișaj cu LED-uri produs de specialiștii din domeniul electronicii din țara noastră. Cu peste 13 ani de experiență și mulți clienți mulțumiți, SmarSoft este cea mai bună alegere pentru tine, dacă te-am convins că o reclamă luminoasă este metoda prin care vei reuși să îți semnalizezi cel mai bine afacerea.

Nu face rabat de la calitate, mai ales atunci când îți dorești ca investiția pe care o faci să se reflecte în vânzările pe care urmează să le închei!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.