Transport agabaritic pe ruta Centura Brașov – Otopeni

Transport agabaritic pe ruta Centura Brașov – Otopeni

Un transport cu depășiri (agabaritic) se va deplasa în perioada 14.12.2019 – 17.12.2019, de la Brașov la Otopeni, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Transportul agabaritic se va deplasa pe traseul: Centura Brașov (județul Brașov) – DN1A – Vălenii de Munte – DN1B – Ploiești – DN1 – Potigrafu – Otopeni (județul Ilfov).

Vehiculul transportă o grinda metalică necesară la construirea pasajului de la Aeroportul Otopeni.

Lățimea maximă a vehiculului este 4,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

„Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, precizează reprezentanții CNAIR.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri.

Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Alte articole:   Avertisment de la medicii veterinari! Atenție ce păsări cumpărați din magazine!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap