blog-logo

Femeie din Brașov, agresată și amenințată

Femeie din Brașov, agresată și amenințată

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Bran au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat în vârstă de 45 ani din localitatea Moieciu, Brașov.

,,Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 11 decembrie 2019, în timp ce se aflau la domiciliul comun din localitatea Moieciu, Brașov, pe fondul unor discuții în contradictoriu, bărbatul în cauză, ar fi agresat-o fizic și i-ar fi adresat amenințări soției sale.


În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat și au dispus evacuarea temporară a acestuia din locuință.


De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”violență în familie” și ”amenințarea”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor
”, potrivit I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate