blog-logo

Curs Stilist Protezist Unghii cu Gel

Doriți să învațați ceva nou și în același timp să vă inițiați în domeniul Unghiilor cu Gel? Vă așteptăm la Cursul de Stilist Protezist de Unghii să descoperiți o lume fascinantă, plină de culoare și creativitate.

Veți lucra cu produse de calitate, iar trainerii noștri vă vor învăța pas cu pas fiecare etapă de teorie și de practică în vederea realizării unei manichiuri de excepție. Manichiura franțuzească, combinații de materiale, culori şi efecte diverse, toate acestea vor fi abordate în cursul pe care vi-l propunem! Stilistul de unghii pictează/înfrumuseţează unghiile prin realizarea efectivă a decoraţiunilor tematice, în funcție de gusturile clienţilor şi tipul de eveniment.

Alte articole:   234 - numărul de voturi de care are nevoie Cioloș ca să aibă Guvern

Manichiura reprezintã reflexia personalitãţii oricãrei femei, aşa ca nu mai ezita, vino sa înveţi de la specialişti cum sa creezi o manichiurã perfectã. Cursul de stilist protezist unghii din cadrul Profesional New Consult vã oferã posibilitatea de a învãţa despre forma unghiilor (naturalã, pãtratã, migdalã, stiletto), despre construirea unghiilor cu gel folosind şablonul, crearea aspectului natural al unghiilor false (aplicarea tipsului), dar şi protezarea unghiilor deteriorate ori demontarea unghiilor cu gel.

O nouã sesiune a cursului de Stilist Protezist Unghii va demara în Brasov în perioada urmãtoare, iar dacã doriţi sã învãţaţi realizarea unor modele ideale de unghii cu gel, cel mai recomandabil ar fi sã parcurgeţi acest curs, locurile fiind limitate.

Alte articole:   Consilierii județeni au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru 4 drumuri finanțabile prin Programul Anghel Saligny

Dacã doriţi sã vă ȋnscrieţi la cursul de Stilist Protezist Unghii – unghii tehnice, vã puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0786.333.103., 0760.031.178 sau puteţi remite un e-mail la adresa: cursuri.brasov@profesionalnewconsult.ro sau brasov@profesionalnewconsult.ro .

Sediul firmei este situat în Strada Iuliu Maniu nr.47 , etaj 4, camera 402 – Cladirea Cobco din Brasov(langa Spitalul Regina Maria) .

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult in Brasov în perioada urmãtoare sunt:

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.