Celebrul vlogger de food Mark Wiens a lansat videoclipul care prezintă Brașovul

Celebrul vlogger de food Mark Wiens a lansat videoclipul care prezintă Brașovul

Clipul despre România realizat de celebrul vlogger, invitat în țară de către un grup de tineri pasionați de gastronomie, a strâns în primele 24 de ore peste 400.000 de vizualizări. La Brașov, ghid i-a fost Cristian Macedonschi.

La acest moment a depășit 600.000 vizualizări. Celebrul vlogger de food Mark Wiens a vizitat România la finalul lunii octombrie, iar duminică, primele materiale produse de el au apărut pe canalele Youtube și Instagram.

Mark Wiens este considerat vloggerul nr. 1 pe Food&Travel la nivel mondial, având peste 5,2 milioane de abonați pe Youtube și aproape un million de foloweri pe Instagram.

Wiens nu a ajuns în România adus de Ministerul Turismului, ci a venit la invitația unor tineri pasionați de gastronomie și reuniți într-un grup numit Romania Food Tour. Aceștia sunt sprijiniți în demersurile lor de către Federația Idustriei Hoteliere din România (FIHR). Wiens a filmat șase experiențe culinare menite să promoveze gastronomia românească în lume. S-au filmat, rând pe rând, Village Experience – La Malancrav, Fish experience în Delta Dunării, Medieval Experience la Ferma Dacilor, dar și experiențe urbane la Brașov, Sibiu sau București.

Alte articole:   VIDEO PSD Brașov: „Centrele de medicină primară sunt prioritatea noastră!”

Nassim Abu Rjala, un tânăr 25 de ani, angajat al unei bănci din România, a fost inițiatorul proiectului de a-l aduce pe vlogger în România, alături de un antreprenor din agricultură, Cristi Tudor, de 29 de ani. Ei au reușit după 7 luni de invitații repetate să îl convingă pe Mark Wiens să vină în România.

Primul film, distribuit chiar de ziua națională a României, a strâns în 24 de ore de la difuzare peste 400.000 de vizualizari pe Youtube și mai mult de 165.000 pe Instagram, generând și peste 2.000 de comentarii, majoritatea pozitive. Mulți dintre cei care au comentat și-au exprimat dorința de a veni în România, că să poată trăi pe viu o asemenea experiență. 

Alte articole:   Cine și în ce condiții poate dona sânge pentru bolnavii de Covid-19. Noi reguli
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate