blog-logo

Cele mai populare tipuri de jocuri de cazino online printre români

Loto, pariuri sportive, păcănele, poker sau ruleta sunt asociate cu distracție, socializare și de ce nu, câștiguri. Jocurile de noroc au format o industrie care aduce anul sute de milioane de euro în visteria statului și care face romanul să cheltuie de la 50 până la 100 Ron lunar, pentru acest mod de divertisment.

Transferul cazinourilor în mediul online din anii ‘ 90 și reglementarea industrie din 2015 de către ONJN, a deschis un nou portal pentru acest mod de divertisment pentru români, care până la acea data erau blocați în localurile întunecate de la parterul blocurilor, denumite Săli de jocuri.

În România există peste 30 000 de agenții de pariuri, 70 000 de păcănele – disponibile în săli de jocuri, 5 cazinouri, 9 cluburi de poker și 23 de site-uri pentru jocuri de noroc, care funcționează legal, sub stricta reglementarea a organismului guvernamental ONJN. Despre casino online România aflați mai multe informați pe această pagină.

Potrivit unui studiu efectuat de GFK România, circa 15% din rezidenții din România participă la jocurile de noroc, cheltuind în medie 100 de lei lunar. Aceleași statistici ne arată că 20 % din români preferă Loto, 6% preferă pariuri sportive, 4 % preferă bingo online, în vreme de 3% preferă sloturile sau jocurile de cărți online – poker sau blackjack.

Alte articole:   Automatul PETrică primește încă 5.000 de bilete RATBV

Potrivit Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, Bugetul a încasat în 2018 297 milioane de euro, in urma taxelor de licență și taxelor de autorizare.

La o comparație făcută între jucătorii din UK și jucătorii români se pare că aceștia din urmă au o abordare diferită, schimbându-și obiceiurile de joc. Dacă jocurile Loto si pariurile sportive erau unele dintre cele mai populare jocuri de noroc pentru români, odată cu introducerea cazinourilor online pe piață, sloturile au acaparat o poziție destul de îngrijoratoare pentru unii psihologici.

Păcănelele obișnuite, cele cu 3 role și simboluri de fructe, au fost înlocuite cu 100 de variații diferite, cu o gamă mare de pariuri, jocuri suplimentare, rotiri gratuite și efecte video/audio inovative. Sloturile reprezintă alegerea nr. 1 pentru jucătorii români, atunci când vorbim de jocuri de online, deoarece sunt jocuri simple, care nu necesită abilitați sau investiți mari.

Mulți dintre jucători au înțeles beneficiile cazinourilor online, unde nu există inconveniența disponibilității – sloturile nu sunt niciodată ocupate și ,,barul niciodată închis”, nu sunt limitați la variații, ci mai degrabă au posibilitatea să aleagă între 100 de sloturi cu tematici diferite, software diferit și premiile sunt mai mari, la fel și jackpot-urile. Datorită costurilor reduse, cazinourile online permit un RTP (rată de întoarcere la jucător) mult mai convenabil, ceea ce înseamnă că sunt șanse mai mari de a câștiga.

Alte articole:   Restricţii de trafic pe DN1, la Predeal, din cauza unor lucrări

Cei mai mulți dintre jucători aleg sloturile online pentru doza de distracție și adrenalină dar recunosc si posibilitatea unor câștiguri financiare iar categoria acestor utilizatori este mai mare decât categoria jucătorilor care urmăresc doar câștigurile.

Un nou indicativ ne arată cum jocurile de Poker și Blackjack preiau o mare parte din rândul jucătorilor online, posibil datorită accesului ușor la aceste forme de joc. Jocurile de cărți au fost dintotdeauna preferate de bărbați, în primul rând pentru că rezultatul final poate fi manipulat cu abilitați, cunoaștere și strategii. Turneele mondiale, Brățările WSOP și premiile de milioane de dolari au fost urmărite pe scară largă și mulți jucătorii s-au trezit imaginându-se pe un scaun la masa de poker.

Cazinourile online pun la dispoziție unele dintre cele mai populare variații de poker, mai mult decât atât, la cei mai mulți dintre operatori sunt disponibile și variațiile demo, unde jucătorii își exersează strategiile de joc culese de pe net, în speranța că vor deveni al doilea Justin Bonomo. O bună cunoaștere a regulilor și o strategie de joc demonstrată reduc marginea Casei aproape de 1%, ridicând enorm șansele unui jucător priceput. Dar la fel de bine, aceste forme de joc pot crea dependență, ca și orice formă de jocuri de noroc, atunci când nu este aplicat un comportament responsabil.

Alte articole:   Certificatul verde, obligatoriu de astăzi, pentru anumite activități, în localitățile unde incidența trece de 3 la mie

Controversata Roata Diavolului – Ruleta – a fost subiectul multor știri, unele dintre cele mai scandaloase fraude din industrie, altele pentru cele mai câștiguri și nu suntem foarte surprinși că astăzi își croiește loc in inimile utilizatorilor. Ruleta online este un alt joc de noroc simplu, unde rezultatul nu poate fi influențat în nici un fel dar care este preferat exact pentru simplitatea lui. Variația preferată este Ruleta Live, unde jucătorul poate interacționa si socializa cu dealerul, în timpul un joc distractiv, care nu necesită concentrație maximă.

Conform Președintelui ROMBET, Dan Ghiță, perspectivele acestei industrii sunt favorabile, în special pentru ramura online, unde s-au triplat veniturile în decursul unui an. Mediul online are avantajul de a se putea adapta la trendurile și cerințele din industrie mult mai ușor și mult mai rapid, astfel că potențialul pentru dezvoltare este mult mai mare.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov