Accident grav, cu trei victime, pe DN13

Accident grav, cu trei victime, pe DN13

Un accident rutier a avut loc miercuri seară pe DN 13, în zona Hanul din Ardeal, care se pare că este un loc predispus accidentelor.

UPDATE

„În accident au fost implicate 5 autovehicule. În urma impactului au rezultat 3 victime, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 4 dintre cei 5 conducători auto au fost testați din punct de vedere al prezenței alcoolulului în aerul expirat, rezultatul fiind 0. In cazul celui de-al cincilea conducător auto, testarea cu aparatul etilotest nu a fost posibilă, acestuia fiindu-i recoltate două probe biologice. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. ALina Maria Ivan.

Alte articole:   ADN, primul partid care a depus la Biroul Electoral liste complete pentru Consiliul Județean

Știrea inițială

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, maior Ciprian Sfreja, în accident sunt implicate trei autoturisme si un TIR.

Din primele informații, sunt trei victime, conștiente. S-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apa si spuma si două echipaje SMURD.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate