Un studio de videochat din Capitala te invata cum sa castigi 10.000$ lunar

Un studio de videochat din Capitala te invata cum sa castigi 10.000$ lunar

Traim in era consumerismului, iar acest lucru se resimte mai ales in preajma sarbatorilor de iarna. Cadourile pentru cei dragi, mesele festive si petrecerea de sfarsit de an ne lasa cu buzunarele mai usoare si cu un gust amarui la verificarea soldului curent.

Pe de alta parte, ultima luna din an ne ofera si contextul cel mai potrivit pentru a trage linie si a ne propune obiective pentru anul ce urmeaza. Poate ca este vorba despre adoptarea unui stil de viata sanatos, renuntarea la anumite vicii sau suplimentarea veniturilor.

Si daca vorbim de o strategie eficienta pentru imbunatatirea starii financiare, trebuie sa luam in considerare un domeniu de activitate care garanteaza un salariu lunar de ordinul miilor de dolari. Angajatorii din industria videochatului ofera salarii care pornesc de la 1.000$ si pot ajunge chiar si la 20.000$.

Alte articole:   Primăria Brașov a câștigat procesul cu constructorul țepar de la Informatică

A face sau a nu face videochat?

Un job de model videochat poate fi una dintre cele mai productive meserii din lume, daca motivatia puternica este dublata de ambitie si determinare. Beneficiile financiare sunt motivul principal pentru care tinerii sunt tot mai atrasi de ideea de petrece ore bune online, in compania unor straini din toate colturile lumii.

Modelul de videochat este arhitectul propriei realitati virtuale, special creata pentru admiratorii sai, fapt ce ofera acestei activitati un plus pe care majoritatea locurilor de munca nu-l pot oferi: libertate. Pe langa programul flexibil de care se bucura modelele de videochat, libertatea de a-si explora personalitatea si de a se reinventa pe zi ce trece sunt alti factori importanti care contribuie la asumarea unui job in domeniu.

Alte articole:   Polițiștii din Brașov: ,,Nu le dați ocazia infractorilor să acționeze’’

Desi piata romaneasca de videochat aduce in tara mai multe de doua miliarde de euro anual, romanii inca privesc cu scepticism activitatea unui model de videochat. Erotismul pe care il implica uneori astfel de job este privit deseori ca fiind imoral, iar practicantele videochatului sunt catalogate, in necunostinta de cauza, femei cu moravuri indoielnice.

Prejudecatile sociale pe care le-ar putea intampina un model de videochat reprezinta principalul factor descurajator pentru tinerele interesate de domeniu. Totusi, odata depasita teama de a fi judecata, beneficiile unei colaborari cu un studio de videochat sunt greu de egalat.

10.000$ lunar intr-un studio de videochat bucurestean

Alte articole:   „Teribilism la absolut...”, în Piatra Craiului. Opt persoane blocate în perete (Foto)

Agentiile de recrutare modele videochat nu sunt deloc putine, mai ales in centrele universitare. Capitala gazduieste cele mai cunoscute studiouri de videochat unde veniturile lunare ale celor mai bune modele depasesc cu mult salariul unui IT-ist cu experienta.

Charm Studio, singurul studio de videochat specializat in formarea modelelor de top, este unul dintre cei mai cautati angajatori bucuresteni. Incasarile medii lunare ale modelelor cu care colaboreaza sunt de 5.000$, dar pot ajunge chiar si la 20.000$.

Primul pas catre aflarea retetei succesului in videochat este programarea unui interviu la un studio de videochat de top.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Ne-am dat dracu..
    Numa de crăcit pe bani ne mai pricepem.

    Reply
  2. Sebi, pai ai ajuns sa faci reclama la astia? Chiar asa de mare ii foamea de bani, amice?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate