Întreruperi de energie electrică în Brașov și mai multe localități din județ

Întreruperi de energie electrică în Brașov și mai multe localități din județ

Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice (SDEE) Braşov anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică, pentru efectuarea de lucrări.

Astfel, astăzi, se va sista energie electrică în Tărlungeni, pe străzile Zizinului, Prundului, Meșter Manole și DJ 103A, între orele 8.00-14.00, în Râșnov, pe strada Predeal, înte orele 9.00- 16.00 şi Hălchiu, strada Tudor Vladimireascu, în intervalul 11.00 – 17.00. La Hălchiu, pe aceeași stradă se vor efectua lucrări, între aceleași ore, și în zilele de 11 și 12 decembrie.

În data de 12 decembrie 2019, se oprește furnizarea energiei electrice în intervalul orar 900– 1600 în Brașov, pe B.dul Saturn nr.37A și 37B şi tot între orele 900– 1600 în Făgăraș, în cartierul Meltea.

De asemenea, Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, prin Sucursala Brașov, informează că, în data de 12.12.2019, se vor efectua lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție de medie tensiune, pe str. Gheorghe Șincai din Brașov.

Lucrările se vor efectua doar în intervalul orar 9:00-16:00, accesul fiind restricționat, prin închiderea totală a circulației rutiere.

Această lucrare de modernizare a rețelei are ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în funcționare a rețelei, prin introducerea acesteia în subteran, precum și reducerea pierderilor. De asemenea, lucrarea va aduce multiple beneficii consumatorilor – îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Brașov.

Alte articole:   Ceremonialul Gărzii din Cetatea Făgăraș, reluat în acest weekend

SDEE Brașov mulţumeşte clienţilor săi pentru înţelegere.

Pentru apeluri de urgență clienții pot apela serviciul de call-center la numărul 0800-801-929.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.