blog-logo

ÎN DIRECT Liviu Dragomir și-a anunțat demisia de la Clubul Corona

ÎN DIRECT Liviu Dragomir și-a anunțat demisia de la Clubul Corona

Ca urmare a scandalului de dopaj în care este implicată, echipa de handbal feminin, Corona Brașov, a pierdut toate punctele în Liga Națională și a fost descalificată din competiție, conducerea clubului Corona Brașov susține o conferință de presă.

La conferința de presă sunt prezenți Liviu Dragomir, directorul Clubului, și Ion Crăciun, antrenorul echipei de handbal. Declarațiile publice survin după ce ieri conducerea clubului a fost audiată la ANAD (Agența Națională Anti Doping).

De la bun început, Dragomir a respins termenul de doping, întrucât sportivele nu au primit substanțe care să le mărească capacitatea de supreaefort, conform definiției dopingului acceptată la nivel internațional. Handbalistele au făcut o procedură interzisă la nivel internațional (WADA) o singură dată cu excepția a doua fete care au mers și a doua oară.

Alte articole:   Ania Caill, la 3,5 secunde de câștigătoarea etapei de Cupă Mondială la schi alpin!

Dragomir a afirmat că procedura a fost făcută pentru recuperarea sportivelor, iar procedura, conform unei scrisori medicale de la clinica medicală, nu conduce la creșterea capacității sportivilor.

„E firesc ca eu, în calitate de director al clubului, să răspund și să îmi prezint demisia. Este firesc, pentru că lucrurile s-au întâmplat în mandatul meu”

Antrenorul echipei, Ion Crăciun, a explicat că, după o perioadă competițională grea, dar plină de rezultate sportive, i-a cerut doctorului să se ocupe de recuperarea fetelor. Medicul a venit ulterior cu această clinică unde se face o procedură specială.

Culmea, spune doctorul, rezultatele sportive ale echipei după realizarea acelei proceduri au fost chiar nesatisfăcătoare. De asemenea, antrenorul spune că fetele nu sunt vinovate cu nimic, chiar dacă nu aveau voie să poesteze în mediul online ce fac la antrenamente sau procedurile făcute pentru recuperarea lor.

Alte articole:   Despre noi, femeile, în pandemie

În continuare, clubul va angaja o casă de avocatură care să conteste deciziile luate.

În ceea ce îl privește pe doctorul echipei, Dragomir a precizat că a exista un audit de la municipalitate și vor fi luate niște măsuri, el fiind angajatul Clubului aflat în subordinea Consiliului Local.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate