blog-logo

FOTO Persoanele vârstnice și cele fără adăposturi din Brașov au beneficiat gratuit de servicii de frizerie și coafor

FOTO Persoanele vârstnice și cele fără adăposturi din Brașov au beneficiat gratuit de servicii de frizerie și coafor

Direcția de Asistență Socială Brașov și elevii Colegiului Tehnic ,,Maria Baiulescu” au derulat în data de 9 decembrie o nouă activitate în baza protocolului de colaborare încheiat între cele două instituții.

Elevii de la clasele de estetică ale Colegiului s-au deplasat la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov, iar apoi activitățile s-au desfășurat la sediul din strada Zizinului, numărul 126 C.


La cele două sedii persoanele vârstnice și persoanele fără adăpost au beneficiat gratuit de servicii de frizerie și/sau coafură, iar sfaturile privind igienizarea și curățarea corectă a părului și a scalpului au fost oferite de către viitorii profesioniști de la Colegiul Tehnic ,,Maria Baiulescu”.

Atât beneficiarii cât și elevii au așteaptat cu nerăbdare întâlnirea, iar fiecare dintre ei a avut de câștigat din această activitate comună: unii dintre ei au fost “răsfățați ca la salon”, iar elevii au plecat cu învățături, povești de viață și mulțumirile celor cărora le-au oferit serviciile lor, potrivit D.A.S. Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate