blog-logo

Studenţii Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă” și angajaţi ai Penitenciarului Codlea au donat sânge

Studenţii Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă” și angajaţi ai Penitenciarului Codlea au donat sânge

Polițiști de Penitenciarul Codlea și un grup de studenți de la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov, au venit în sprijinul semenilor aflați în suferință și cu nevoie de sânge, dar și în ajutorul familiilor nevoiașe, prin donarea bonurilor de masă.

La începutul lunii decembrie, timp de două zile, angajaţi ai Penitenciarului Codlea au mers la  sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Braşov pentru a dona sânge.

 „Poliţiştii de penitenciare au îmbrăţişat cu bucurie această iniţiativă şi au ales să se implice, venind astfel în sprijinul vieţii. Acţiunea se înscrie în demersurile de încurajare a întregii societăţi la donarea de sânge benevolă, sistematică şi altruistă”, a subliniat inspectorul de penitenciare Liviu Marian Matache, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Codlea.

Tichetele pe care le-au primit donatorii de sânge din cadrul Penitenciarului vor fi folosite în scopuri caritabile pentru familii nevoiaşe.

Alte articole:   Tătaru spune că România va ajunge la o capacitate de 50.000 de teste COVID-19 pe zi

Și în acest an studenții Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă” s-au mobilizat pentru a oferi ajutor celor aflați în suferință.

În perioada 4 – 9 decembrie, şi Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” sprijină, prin participarea a 128 de studenţi, acţiunea de donare de sânge de la Centrul de Transfuzie Sanguină Braşov.

În fiecare an, în preajma sărbătorilor, studenţii academiei vin în sprijinul comunităţii braşovene atât prin donarea de sânge, cât şi prin utilizarea bonurilor de masă pentru cumpărarea unor produse alimentare pentru câteva familii nevoiaşe din Braşov.

Foto: arhiva

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.