Bărbat prins drogat la volan, pe strada Alexandru Vlahuță

Bărbat prins drogat la volan, pe strada Alexandru Vlahuță

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat conducând sub influența unor substanțe psihoactive pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Brașov.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov, au oprit în trafic, miercuri, în jurul orei 15.50, un bărbat, în vârstă de 32 ani, din municipiul Brașov, care se deplasa cu un autoturism pe strada Alexandru Vlahuță.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, ocazie cu care acesta a indicat prezența unei substanțe psihoactive.

În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cantității exacte de substanțe psihoactive în organism.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe ”.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Angajații ANAF care lucrează de acasă și cei liberi pentru supravegherea copiilor rămân fără spor de condiții periculoase de muncă
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.