6 Decembrie. Aprinderea iluminatului festiv de sărbători și întâlniri cu Moș Nicolae

6 Decembrie. Aprinderea iluminatului festiv de sărbători și întâlniri cu Moș Nicolae

Pe 6 Decembrie, Moș Nicolae și Cavalerul Noby aprind iluminatul festiv de sărbători la Superland. Cavalerul Noby a pregătit cel mai frumos brad, un super concert de colinde și un moment de dansuri populare.

Distracția începe la ora 18:00 la Creative Room, unde vom realizat decorațiuni de brad cu mult sclipici. De la ora 18:30 ne mutăm afară, la intrarea principală, unde alături de Moș Nicolae o să aprindem iluminatul festiv de sărbători și o să ascultăm colinde. Spectacolul muzical este oferit de Palatul Copiilor din Brașov (prof. coordonator Silvia Preda) și Clubul Copiilor Râșnov – Zărnești (prof. coordonator Angela Melania Hociung). Seara se încheie cu un moment de dansuri populare oferit de Ansamblul Datina Cristianului (prof. coordonator Andreea Stinghe).

Alte articole:   Brașovul, în scenariul “galben” pentru deschiderea școlilor. Ce presupune acesta

Pentru că este foarte ocupat și trebuie să ajungă la foarte mulți copii, pe Moș Nicolae îl găsești în Superland în intervalul orar 16:45 – 18:45.

Distracția continuă sâmbătă, de la ora 15:00, cu spectacolul de teatru interactiv „Povești de iarnă”, în cadrul căruia vom afla povestea brăduțului și a lui Moș Crăciun. Tot sâmbătă de la ora 12:00 ne pictăm pe față.

Nu uita însă că din 9 Decembrie Moș Crăciun o să fie la Superland în fiecare zi în intervalul 16:00 – 20:00. Dacă deja i-ai pregătit scrisoarea, nu uita să o aduci. Pentru că Moșu’ o să fie destul de aglomerat, ar fi bine să-ți programezi vizita la numărul de telefon 0368408108.

Alte articole:   Polițiștii din Brașov: ,,Nu le dați ocazia infractorilor să acționeze’’

Urmărește Superland pe Facebook sau Instagram și rămâi la curent cu promoțiile și evenimentele organizate.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate