blog-logo

Un nou tronson de pe Titulescu va fi închis

Un nou tronson de pe Titulescu va fi închis

Compania Apa Brașov, împreună cu Serviciul Public de Termoficare, va executa vineri și sâmbătă, 6 și 7 decembrie, lucrări la infrastructura de apă și termoficare pe strada N. Titulescu.

Circulația va fi închisă de vineri, ora 8.00 și până sâmbătă, ora 18.00, pe porțiunea cuprinsă între Calea București și intersecția cu Karl Lehmann (zona eMAG), în baza hotărârii Comisiei de Circulație a Primăriei Municipiului Brașov de astăzi, 5.12.2019.

Accesul va fi permis doar personalului Spitalului Astra și pacienților. Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător. Aceste lucrări de montare a conductelor de fontă fac parte din tronsonul V, vor fi finalizate în data de 7 decembrie și sunt cuprinse într-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.

Alte articole:   Cinema Tour Kids ajunge în 20 de localități din județul Brașov

Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei,

Serviciul Public Local de Termoficare va interveni pe același tronson de stradă pentru executarea lucrărilor de modernizare a rețelei de termoficare, în vederea branșării Spitalului Astra la sistemul centralizat de termoficare.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov