blog-logo

„Un ceai cald, o vorbă bună”, la a doua ediție, în Brașov

„Un ceai cald, o vorbă bună”, la a doua ediție, în Brașov

Direcția de Asistență Socială Brașov organizează vineri, 06 decembrie, între orele 11.00-13.00 în zona Gării Brașov, a doua ediție a acțiunii intitulate „Un ceai cald, o vorbă bună”.

Prin această acțiune ne propunem informarea comunității locale și a persoanelor aflate într-o situație de risc social cu privire la serviciile oferite potențialilor beneficiari în cadrul Centrului pentru Persoane fără Adăpost.

Pentru a răspunde nevoilor speciale pe care le au persoanele fără adăpost, în Municipiul Brașov sunt organizate servicii sociale care oferă sprijin de specialitate pentru reintegrarea socială și depășirea situațiilor de risc, într-o locație amenajată special pentru acest scop, situată în Brașov, Strada Zizinului nr. 126 C. Aici, prin suport adecvat și o gamă diversificată de servicii, adăpost temporar, consiliere socială, psihologică, igienizare, activități de socializare și recreative, facilitarea accesului la un loc de muncă, sprijin în refacerea relatiilor cu familia, persoanele fără adăpost dobândesc deprinderi pentru un stil de viață independent cu șanse mari pentru reintegrare profesională și socială.

E vremea colindelor, iar în această acțiune ne bucurăm să avem alături Fanfara Militară a Academiei Forţelor Aeriene ,,Henri Coandă” care va încânta audiența cu un program de colinde specifice sărbătorilor de iarnă.
Așadar, ceai cald, vorbe bune și…colinde pentru persoanele fără adăpost, dar și pentru cei care vor fi în zona Gării Brașov în ziua de Moș Nicolae, potrivit unui comunicat transmis de D.A.S. Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate