blog-logo

VIDEO Apă și canalizare pentru locuitorii de pe 13 străzi din Săcele

VIDEO Apă și canalizare pentru locuitorii de pe 13 străzi din Săcele

Primăria Săcele a anunțat că, în perioada următoare, în municipiu se vor reabilita și se vor extinde rețelele de alimentare cu apă și cele de canalizare pe 13 străzi: Canalului, Brazilor, Verii, Cloșca, Horea, Izvoarelor, Crișan, Caraiman, Al. I. Cuza, Dealului, De Mijloc, Cerbului și Vâlcele.

Valoarea contractului ce include reabilitarea și exitinderea rețelelor de alimentare cu apă pe aceste străzi este de 6.687.250,46 de lei fără TVA, iar perioada de realizare este de 24 de luni. În ceea ce privește valoarea contractului pentru lucrările de extindere a canalizării, aceasta este de 9.375.975,87 de lei fără TVA, iar perioada de efectuare a lucrărilor este de 36 de luni.

Lucrările de reabilitare și extindere a rețelelor de alimentare cu apă se realizeaza cu finanțare de la bugetul de stat prin PNDL 2, iar cele de extindere a rețelelor de canalizare cu finanțare de la bugetul local al orașului Săcele.

În prezent doar 50% dintre locuințele din municipiu dețin canalizare.

Primarul Virgil Popa a declarat că se lucrează la documentația necesară pentru ca alte nouă străzi din cartierul Cernatu să beneficieze de rețele de apă și de canalizare.

În Săcele sunt 190 de stărzi dintre care 60 asfaltate. Rețeaua de apă și de canalizare din oraș are peste 200 de kilometri.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate