Păpuși gigant în Piața Sfatului, dornice să interacționeze cu copiii

Păpuși gigant în Piața Sfatului, dornice să interacționeze cu copiii

Joi, 5 decembrie, copiii sunt invitați în Piața Sfatului, pentru a participa la un eveniment care le este dedicat exclusiv, în cadrul programului „Brașov – Oraș din poveste“.

O paradă a păpușilor-gigant, prezentată de Teatrul „Colibri“ din Craiova, va fi cu siguranță punctul principal de atracție al serii. Parada va porni din Livada Poștei și va urca pe strada Mureșenilor până în Piața Sfatului, iar copiii vor putea interacționa cu păpușile și păpușarii.

La scena din Piața Sfatului, programul zilei include un moment oferit de Teatrul de păpuși „Arlechino“ din Brașov, dar și o serie de recitaluri susținute de copii brașoveni care au câștigat concursuri și festivaluri naționale și internaționale de muzică.

Alte articole:   „Teribilism la absolut...”, în Piatra Craiului. Opt persoane blocate în perete (Foto)

După întâlnirea cu păpușile – gigant, copiii vor putea urmări, tot pe scena din Piața Sfatului, spectacolul „Planeta Veselã“, cel mai proaspăt și cool proiect pentru copii din România.

De asemenea, ca în fiecare zi a Târgului de Crăciun din Piața Sfatului, copiii vor putea participa și la atelierele susținute de artiștii și meșteșugarii participanți la târg.

Program :

  • Ora 16.00 – parada păpușilor-gigant, pe traseul Livada Poștei-Piața Sfatului (Teatrul „Colibri“ din Craiova). Păpușile vor rămâne în Piața Sfatului și vor interacționa cu copiii până la ora 18.30;
  • Ora 16.30 – Spectacol al Teatrului de păpuși Arlechino, Brașov (40 minute);
  • Ora 17.10 – Recitaluri ale copiilor brașoveni care au câștigat concursuri și festivaluri naționale și internaționale de muzică;
  • Ora 17.40 – Planeta veselă – spectacol pentru copii.
Alte articole:   VIDEO 20 de stații noi de încărcare destinate mașinilor electrice, până la sfârșitul anului, în municipiul Brașov
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate