Femei din Brașov, amenințate de doi bărbați

Femei din Brașov, amenințate de doi bărbați

Polițiști din cadrul Secției 3 din Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 35 ani din municipiul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că în perioada 30.08.2019 – 01.12.2019, bărbatul ar fi contactat-o telefonic, aproape zilnic, pe fosta sa concubină, ocazie cu care au avut mai multe discuții care i-au creat acesteia o stare de temere.
De asemenea, în data de 28 noiembrie a.c., în jurul orelor 21,00, respectiv 23,00, bărbatul cauză, ar fi amenintat-o, telefonic, cu acte de violență.
În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „hărțuirea” și ”amenințarea”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată în data de 02 decembrie, în jurul orei 16.30 , de către o femeie în vârstă de 44 ani, cu privire la faptul că soțul său o amenință cu acte de violență.
Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a efectuat cercetări în cauză, iar în urma completării formularului de evaluare a riscului, a constatat faptul că există pericol iminent, astfel încât polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”amenințarea”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Accident rutier cu o victimă, pe DN13!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate