Eveniment dedicat persoanelor cu dizabilități din Brașov

Eveniment dedicat persoanelor cu dizabilități din Brașov

Direcția de Asistență Socială Brașov vă invită la Sala Patria, marți 03.12.2019, începând cu ora 15.30, la a noua ediție a evenimentului intitulat „Dizabilitatea dincolo de aparențe”.

Evenimentul face parte din Strategia de dezvoltare a serviciilor sociale din Municipiul Brașov pentru perioada 2019-2023, aprobată prin HCL nr. 69/2019 și este organizat cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități, zi marcată în întreaga lume în data de 3 decembrie.

Direcția de Asistență Socială Brașov și Primăria Municipiului Brașov, împreună cu artiști, parteneri fideli, organizații neguvernamentale și unități de învățământ din Municipiul Brașov și-au propus și în acest an organizarea unui spectacol de grație, talent și sensibilitate cu scopul de a promova talentul, curajul și perseverența persoanelor cu dizabilități în demersul de a câștiga respectul și aprecierea oamenilor față de această categorie de persoane. Intrarea este liberă și vă așteptăm să-i aplaudăm la scenă deschisă pe protagoniștii zilei, potrivit D.A.S. Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.