PSD Brașov dorește să-l excludă pe Nicolae Bădălău din conducerea centrală a partidului

PSD Brașov dorește să-l  excludă pe Nicolae Bădălău din conducerea centrală a partidului

În urma declarațiilor făcute de președintele PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău, cu privire la românii care muncesc și trăiesc în Diaspora, Organizația Județeană a PSD Brașov cere excluderea din partid a acestuia.

România este una singură, suntem un singur popor, indiferent că suntem acasă sau peste hotare. Considerăm ca incalificabile declarațiile făcute de Nicolae Bădălău și nu susținem un astfel de limbaj la adresa cetățenilor români din străinătate. Ne disociem de aceste declarații și suntem convinși că opinia domnului Bădălău este singulară la nivelul PSD. În opinia noastră, toți cetățenii români din Diaspora sunt oameni onești, oameni care muncesc din greu pentru familiile lor. Ei trebuie să fie ajutați și motivați să se întoarcă în țară, însă prin măsuri concrete, nu prin declarații defăimătoare.

Exprimarea „fetițele alea” ar trebui mai degrabă să ne îngrijoreze prin prisma fenomenului traficului de persoane, fenomen agravant, care trebui combătut cu fermitate de autoritățile statului român. „Fetițele alea” sunt victime care au nevoie de ajutor, nu de declarații defăimătoare. Îi transmitem domnului Bădălău că  în străinătate trăiesc și muncesc tineri, antreprenori, cercetători, medici și profesori, oameni care își construiesc vieți noi în țările adoptive. PSD nu se va putea reforma cu adevărat atâta timp cât astfel de derapaje sunt acceptate. Poziția noastră este naturală, mai ales că mâine sărbătorim Ziua Națională, prilej de reflecție și de celebrare a unității poporului român, potrivit PSD Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Accident pe DN13, între un TIR și un autoturism
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.