Poluarea aerului și salubrizarea, în atenția consilierilor locali PSD

Poluarea aerului și salubrizarea, în atenția consilierilor locali PSD

Consilierul local PSD Alexandra Crivineanu, a declarat vineri, într-o conferință de presă că poluarea aerului și problemele privind ridicarea gunoiului menajer de la populație sunt în atenția grupului consilierilor locali PSD.

„Vreau să aduc două subiecte de actualitate: de câteva zile, mirosul de grajd care a reapărut în mai multe cartiere ale Brașovului a devenit insuportabil. Avem sesizări de la cetățeni. Înțelegem că Garda de Mediu și comisarii au demarat din nou o ancheta, dar noi, în calitate de consilieri locali, cerem Executivului să iasă în fața cetățenilor cu un raport de specialitate, cu o explicație despre ce se întâmplă azi în Bașov, în ceea ce privește calitate aerului. Brașovenii nu merită un astfel de tratament, considerăm că trebuie să se facă totul transparent, iar explicațiile de până acum sunt praf aruncat în ochii cetățenilor. Cerem cetățenilor să vină căre noi, se ne sesizeze problemele din fiecare cartier”, a afirma Crivineanu.

Al doilea subiect abordat este salubrizarea orașului: „apar foarte multe reclamații, de la cetateni, rampele de strângere ale gunoiului sunt suprapline. Într-adevăr, s-au cosmetizat acele rampe, dar nu știm ce fac firmele de salubrizare: cerem Executivului să se ocupe de această problemă. Este strigător să cerem ecoinsule, dar gunoiul să nu fie ridicat sau când îl ridică, deși cetățenii au colectat selectiv, sunt aruncate la grămadă în camioane”.

Alte articole:   Accident pe DN13, între un TIR și un autoturism
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Legat de „Poluarea aerului și salubrizarea…”. O sugestie daca se poate: sa isi mute pesedeul local catrafusele in Teleorman. Se mai curata depresiunea. Ca uite, de cand s-a dus Dragnea acasa in Rahova, e mai placuta viata. Sau mai bine in Bukales. La ce fauna e acolo nu deranjeaza pe nimeni duhoarea.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.