blog-logo

VIDEO Dunca (PSD), despre rezultatele alegerilor și penelizarea depesederizării

VIDEO Dunca (PSD), despre rezultatele alegerilor și penelizarea depesederizării

Președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca, a ținut să le mulțumească brașovenilor pentru exprimarea votului, susținând că se observă o creștere de la un ciclu electoral la altul al participării la vot, ceea ce demonstrează că lumea a priceput valoarea democrației exprimării opțiunii politice.

„Vreau să le mulțumesc în special celor care au votat PSD, candidatul PSD, ceea ce înseamnă că măsurile luate au fost bune, cu tot valul de atacuri și dezinformările la adresa PSD, a Guvernului și a persoanelor. La Brașov nu mă mulțumește scorul obținut, dar din tutul I in turul II, am stabilizat electoratul nostru, ceea ce îmi dă speranța că, la viitoarele alegeri, putem multiplica acest număr”.

„La nivel central s-a ales o conducere interimă, de coordonare și organizare a Congresului, în februarie 2020. Am încredere că Marcel Ciolacu, desemnat președinte interimar, este un bun negociator, și care cunoaște foarte bine parlamentul. Este un moment de reflecție la nivelul partidului, dar și de unitate, un mesaj pe care îl așteaptă stânga românească. Avem datoria să venim cu un mesaj de reformare a stângii, iar Marcel Ciolacu are capacitate să ofere acest lucru”.

„PNL îngroapă România”

Alte articole:   Ministrul Educației: Trebuie să ne pregătim pentru a preda online atâta timp cât e necesar

„Ne uităm la partea guvernamentală și putem spune că PNL îngroapă România. Minstrul Câțu a adus România într-un dezechilibru. Euro azi la casele de schimb este 5 lei. Crește datoria curentă, investitorii sunt îngrijorați. Vor să vândă CEC și Hidroelectrică, și există informații că banii se vor duce către companiile străine, dar vom vedea ce se întâmplă”

„Au venit cu mesaj de depesidizare în instituțiile publice, pentru că sunt incompetenți. Observăm la Brașov schimbarea directorului regional al Poștei, cu o persoană …., iar dacă ne uităm pe CV, nu îl califică și nu îl recomandă nicio facultate sau curs făcut să fie director regional la Poștei Române. Și am mai vazut o declaratie. Că este o surpriza pentru el și că a decis conducerea PNL. Nu cumva e un trafic de influență?”

„Dl. premier Orban a declarat că a oprit toate angajările. Iar din ce știm noi, el (noul director al Poștei Brașov) a fost angajat documentarist la București și apoi pus director. Dacă asta înseamnă profesionalism, ajungem la concluzia că PNL îngroapă România”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.