blog-logo

Polițiștii brașoveni au efectuat zeci de controale în județ

Polițiștii brașoveni au efectuat zeci de controale în județ

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov, Secțiile 1-5, Biroului de Investigații Criminale, Biroului Rutier Brașov, Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au organizat și desfășurat o acțiune, pe raza municipiului Brașov, care a vizat prevenirea faptelor cu violență, respectarea legislației la regimul rutier și combaterea activităților comerciale ilicite.

În cadrul acțiunii polițiștii au urmărit respectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și O.U.G. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Astfel, au fost controlate 18 societăți comerciale care își desfășoară activitatea în domeniul alimentației publice și bar și au fost legitimate un număr de 210 persoane.


Pe linie rutieră au fost verificate 51 de autovehicule și au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 5000 lei, dintre care 21 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 R privind circulația pe drumurile publice.


De asemenea, polițiștii rutier au reținut un permis de conducere pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și un certificat de înmatriculare pentru constatarea unor deficiențe tehnice, potrivit I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.