Ce avantaje are o casă de marcat fiscală?

Fiecare afacere trebuie să aibă un sistem de gestionare a numerarului, fie că ești la început de drum în domeniul retailului, fie că ești deja pe piață de mai mult timp. La momentul actual, prezența unei case de marcat în orice tip de magazin nu este o opțiune, ci un lucru obligatoriu, din punct de vedere legal. 

Casa de marcat fiscală este obligatorie în prezent pentru toți operatorii economici care efectuează livrări de bunuri cu amănuntul (magazine, cofetării etc.) precum și prestări servicii către populație (saloane de înfrumusețare, săli de fitness etc.). 

Alegerea unui astfel de echipament fiscal este extrem de importantă și trebuie să acorzi o atenție sporită acestei achiziții. Te poți orienta, spre exemplu, spre casa de marcat fiscală Datecs, pentru că este o investiție inteligentă și te vei bucura de multe beneficii, pe termen lung.

Ce este, de fapt, o casă de marcat?

Casa de marcat este un dispozitiv electronic utilizat pentru a înregistra și calcula vânzările efectuate, indiferent de domeniul de activitate sau de tipul de magazin.  Una dintre cele mai utilizate și apreciate tipuri de case de marcat de la noi, este cea de la Datecs și este considerată, după cum am menționat anterior, a fi o investiție de încredere, pe termen lung. Există numeroase tipuri de astfel de echipamente fiscale moderne dintre care să alegi ceea ce îți este necesar, atât modele desktop, cât și modele portabile, cu conexiune prin Bluetooth la device-urile mobile.

Alte articole:   Accident pe DN13, între un TIR și un autoturism

Avantajele unei case de marcat

Casa de marcat nu este doar obligatorie în orice magazin, ci și foarte utilă. Are multe avantaje importante pentru a-ți face munca mai ușoară, în fiecare zi. Iată numai câteva beneficii ale acestui echipament:
  • Dacă îți dorești o casă de marcat compatibilă cu echipamente ce folosesc sistem de operare IOS, Android sau Windows CE, atunci îți recomandăm să te orientezi, din nou, spre o casă de marcat Datecs.
  • Casa de marcat este omologată independent și se poate folosi cu orice aplicație software, dar poate fi utilizată și independent în același timp.
  • Din punct de vedere financiar, achiziționarea unei case de marcat fiscale va avea un cost mult mai mic decât achiziționarea unui POS sau a unei imprimante fiscale. Casa de marcat fiscală are multe avantaje de care vei dispune la un preț  extrem de convenabil.
  • Utilizarea unei case de marcat este foarte simplă și nu vei avea nevoie de prea mult timp pentru a învăța să o folosești și orice tip de casă de marcat fiscală include instrucțiunile necesare utilizării corecte a acesteia.
  • Un alt avantaj al casei de marcat este faptul că are dimensiuni compacte și sunt numeroase modele portabile disponibile pe piață, așadar utilizarea ei este simplă și rapidă, inclusiv în comerțul ambulant.
  • De asemenea, o casă de marcat este ușor de întreținut și nu va avea nevoie de actualizări periodice, ceea ce înseamnă că managerii nu vor trebui să investească timp prea des în aceste acțiuni. 
  • Un mare avantaj al casei de marcat fiscală, este faptul că, prin intermediul softurilor integrate în dispozitiv, se pot introduce metode alternative de plată ce pot fi puse la dispoziția clienților. Altfel spus, se pot accepta ca plată diverse metode care înlocuiesc numerarul, precum cupoane valorice, tichete de masă, vouchere, aplicații de plată instalate pe mobil etc.
  • Este important de știut că un anumit model de casă de marcat fiscală Datecs are o funcționalitate tot mai căutată (introdusă anul trecut prin legislație) – eliberarea avansului numerar către clienții ce utilizează carduri bancare. Această operațiune trebuie neapărat să fie corect înregistrată în registrul casei de marcat.
Alte articole:   Accident pe DN13, între un TIR și un autoturism
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.