blog-logo

Beat și fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate a fugit de poliţişti, pe străzile din Vulcan

Beat și fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate a fugit de poliţişti, pe străzile din Vulcan

Un bărbat în vârstă de 42 de ani s-a ales cu dosar penal pentru trei infracțiuni, după ce beat şi fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate, a refuzat să oprească la semnalul agenţilor rutieri, obligându-i să-l urmărească.

Polițiștii secției 5 Poliție Rurală Zărnești efectuau un control, miercuri, în jurul orei 16.00, pe raza comunei Vulcan, din județul Brașov, când au observat un bărbat care conducea un autoturism, și care a efectuat o manevră bruscă, de întoarcere.

Oamenii legii i-au făcut semn să oprească, însă bărbatul a crescut viteza și a încercat să fugă. Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea maşinii, reuşind să o blocheze după doi kilometri.

„La vederea cadrelor de poliție, bărbatul în cauză a efectuat o manevră de întoarcere, încercând să se sustragă controlului. Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune, reușind oprirea acestuia după aproximativ doi kilometri”, a expliat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

În urma verificărilor, agenţii au constatat că bărbatul conducea fără permis dar şi cu o concentrație alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, au constatat că autoturismul nu este înmatriculat.

Alte articole:   Program de educație muzeală pentru elevi. Activitățile se vor desfășura în aer liber

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate