Veștea și Scripcaru, la Ministerul Sănătății pentru viitorul spital regional (sau nu)

Veștea și Scripcaru, la Ministerul Sănătății pentru viitorul spital regional (sau nu)

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a declarat, astăzi, că mâine dimineață va merge împreună cu primarul George Scripcaru, la o întâlnire cu ministrul Sănătăţii, Victor Costache, pentru a discuta despre ordinul de ministru privind aria de competenţă a viitorului Spital Regional.

Șeful administrației județene a precizat că va discuta și despre alte probleme legate de unităţile medicale din judeţ.

„Vom discuta atât problemele instituţiilor medicale care sunt în judeţul Braşov, cât şi ordinul de ministru referitor la arondarea celor două judeţe, Covasna şi Harghita, pentru a avea un spital care să aibă caracter regional”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

Reamintim că fostul ministru PSD al Sănătăţi, Sorina Pintea, a stabilit printr-un ordin ca viitorului spital de la Braşov să fie regional, dar acest act a fost retras la câteva zile după instalarea Guvernului Orban. Premierul a afirmat ulterior, la Braşov, că actul normativ nu este singurul care a urmat aceeaşi procedură, deoarece membrii noului guvern doresc să verifice toate actele de acest gen emise de oficialii PSD.

Alte articole:   ADN, primul partid care a depus la Biroul Electoral liste complete pentru Consiliul Județean
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate