blog-logo

Bărbat decedat, după ce a căzut de la mansarda unui bloc aflat în construcție, din Codlea

Bărbat decedat, după ce a căzut de la mansarda unui bloc aflat în construcție, din Codlea

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, a decedat marți după-amiază, după ce a căzut de la mansarda unui bloc cu două etaje, aflat în construcţie, din municipiul Codlea, județul Brașov.

Alerta s-a dat în jurul orei 17.00, prin apel la numărul unic de urgenţă 112.

La locul incidentului s-au deplasat o ambulanță SAJ, alături de un echipaj SMURD, dar și polițiști.

Salvatorii l-au găsit pe bărbat inconștient și au demarat imediat manevrele de resuscitare, dar din păcate acesta nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul a căzut de la mansarda unui bloc aflat în construcție (blocul este prevăzut cu două etaje și mansardă).

„În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și ucidere din culpă”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent Nadia Olaru.

Cu privire la acest caz a fost informat Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Alte articole:   Pericol în centrul Brașovului!

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate