blog-logo

Şoselele din Braşov, pline de şoferi băuţi

Şoselele din Braşov, pline de şoferi băuţi

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează cercetări în cadrul unor dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, dosare instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 47 ani, care a condus un autoturism pe bdl. Muncii din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,80 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 08,00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov, au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 47 ani din localitatea Prejmer, jud. Brașov, care a condus un autoturism pe str. 13 Decembrie din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 0.65 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, potrivit I.P.J. Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate