blog-logo

O șoferiță băută a provocat un accident cu o victimă pe Bulevardul Saturn

O șoferiță băută a provocat un accident cu o victimă pe Bulevardul Saturn

O femeie de 48 de ani care s-a urcat băută la volan, a provocat un accident, joi, în jurul orelor 11.00, pe Bulevardul Saturn din municipiul Braşov.

Șoferița, care conducea un autoturism pe Bulevardul Saturn, dinspre Calea București spre strada Zizinului, a intrat în coliziune față-spate cu un alt autovehicul.

În urma impactului a rezultat o victimă, pasager în unul dintre cele două autovehicule, care a primit îngrijiri medicale la fața locului, fără a fi transportată la o unitate medicală.

„La testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.77 mg/l alcool pur. În consecință, aceasta a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

În cauză, polițiști au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „vătămare corporală din culpă”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Alte articole:   Peste 500 de polițiști, jandarmi și angajați ISU vor lucra de alegeri, la Brașov!

Foto: Info Trafic Brasov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate