Licitații pentru amenajarea țarcurilor pentru zebre și tapiri, la Zoo Brașov

Licitații pentru amenajarea țarcurilor pentru zebre și tapiri, la Zoo Brașov

Conducerea Grădinii Zoologice Braşov are în plan aducerea unor noi specii de animale şi construirea unor spaţii adecvate, la standardele impuse la nivel european, pentru acestea.

Spațiul pentru zebre va fi amenajat lângă casa tropicală în partea de sud, pe versant, pe o platformă creată în urma terasării terenului. Conform reprezentanţilor Grădinii Zoologice Braşov, se va executa un zid de sprijin pe versant şi se va izola un adăpost existent, pentru a se crea astfel climatul necesar pentru aceste specii.

Valoarea investiţiei privind amenajarea unor spații pentru zebre este estimată la 270.366,65 de lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 9 decembrie 2019, ora 15.00.

O altă modificare pe care o dorește conducerea Zoo Brașov este relocarea spațiului pentru mistreți având în vedere că spațiul actual se pretează mai bine pentru unele specii noi, precum tapir. Reamenajarea spațiului este estimată la 874.425,20 de lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este tot 9 decembrie 2019, ora 15.00.

Grădina Zoologică are o suprafață totală de circa 90.000 metri pătrați, unde se află aproximativ 700 de exemplare de animale din zeci de specii.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Licitație pentru eficientizarea energetică a unei grădinițe din Victoria
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.