blog-logo

Jucătorii de la CS Colțea 1920 sunt locomotiva selecționatei Brașov, în Cupa Regiunilor!

Jucătorii de la CS Colțea 1920 sunt locomotiva selecționatei Brașov, în Cupa Regiunilor!

Calitate, nu cantitate! Proverbul anterior reflectă exact aportul singurei campioane a Brașovului , CS Colțea 1920, la selecționata județeană de fotbal. Deși, AJF Brașov, prin comisiile sale, a decis ca doar 2 jucători de la echipa CS Coltea 1920 să fie convocați pentru Cupa Regiunilor, aceștia au reușit să se remarce din plin în cele două jocuri disputate.

Sebi Iordache, mijlocaș 19 ani, este la CS Colțea încă din 2016 și se identifică deja cu acest club, mai ales că și fratele mai mic este un jucător important la U15. „Sebanu”, după cum îi spun colegii de echipă, a centrat decisiv în victoria cu Prahova de săptămâna trecută, la doar câteva minute după ce a intrat, iar miercuri a fost efectiv motorul de la centrul terenului în echipa Brașovului, reusind un gol si avand o evolutie entuziasmanta.

Mereu in joc, mereu aprig la fiecare duel, mereu intrand in combinatii prolifice care au dezvoltat oportunitati de atac, Iordache a demonstrat celor care l-au convocat pe ultima suta de metri, ca este o solutie utila si ca profesionalismul din cadrul antrenamentelor lui Liviu Nicolae si-au pus amprenta asupra lui atat in jocul echipei noastre, cat si in cazul acestei ” nationale locale”

Alte articole:   S-a redeschis Centrul de vaccinare anti-COVID din Prejmer

Dubla lui Turcu Cosmin merita o reverenta

„Cos” cum il alinta colegii din noua lui familie, Coltea, in care a fost primit cu bratele deschise, dovedeste tenacitatea cu care abordeaza fiecare duel, tehnicitatea aratata in duelurile unu la unu, atunci cand reuseste sa-si depaseasca adversarul direct, inteligenta lui din timpul jocului e pusa mereu in slujba echipei, atitudinea aratata si asudarea la fiecare actiune, executiile laudative ale sale atunci cand loveste mingea, toate aceste aspecte arata calitatea unui atacant care are drumul deschis catre performanta, la cei 24 de ani ai sai.

Mihai Stere, antrenorul elitelor din Academia noastra de la U19 si antrenorul acestei selectionate, alaturi de Calin Moldovan, a declarat: „A fost o actiune reusita organizata de AJF Brasov, am avut doua jocuri in care ne-am dominat adversarul si chiar daca meciul cu Prahova a fost mult mai bun, azi am reusit sa fructificam ocaziile avute si sa avem meciul la discretie.Urmeaza in primavara, returul la Prahova si Harghita, iar cu o victorie si un egal am putea merge in faza urmatoare a competitiei. Remarc implicarea celor doi jucatori de la Coltea si ii felicit pentru jocul prestat.
Cu siguranta vor creste si mai mult in joc si vor putea arata si mai bine. Le trebuie munca si respect fata de fotbal, pentru ca au calitate.Ii felicit pe toti jucatorii implicati la aceasta actiune si le multumesc pentru aportul dat”

Liviu Nicolae antrenorul seniorilor de la Coltea, care isi pune zi de zi amprenta asupra calitatii celor doi jucatori, selectionati la aceasta reprezentanta a Brasovului, a afirmat dupa acest meci: „Ma bucur enorm pentru Cosmin și Sebi că au reușit să înscrie și să aibă un joc apreciat în tricoul selecționatei Brașov.Era important sa meargă să ajute la obținerea unor rezultate favorabile în aceste două manșe ce au avut loc.Sa nu uitam că și în jocul cu Prahova, Sebi a dat centrarea din care a ieșit golul victoriei.Era important pentru jucătorii noștri să aibă realizări. Felicitări tuturor ce au obținut aceste două victorii pentru județul Brașov.Sper că în al doisprezecelea ceas lumea să înțeleagă că în fotbal ,concurenta naște progres insa fara să lipsească respectul”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.