Brașovul găzduiește Festivalul Internațional de Bridge 2019

Brașovul găzduiește Festivalul Internațional de Bridge 2019

Federaţia Română de Bridge organizează la Braşov cea de-a 41-a ediţie a Festivalului Internaţional de Bridge. Jucătorii vor concura pentru premii în valoare de 14.000 de lei.

Evenimentul se va desfășura în perioada 22-24 noiembie 2019, la sala restaurantului Bistro 2003, unde peste 150 de jucători din afara Brașovului, vor concura pentru mult râvnitul premiu I în valoare de 4.000 de lei.

România va participa la festival și prin echipa Bridge Club Braşov, care în ultimul timp a dobândit câteva rezultate notabile în acest sport.

,,Deşi ca număr de jucători legitimaţi suntem încă o federaţie mică, sperăm să fim gazde bune şi să respectăm regulile baronului de Coubertin. Clubul nostru organizează anual Festivalul Internaţional de Bridge sub egida Federaţiei Române de Bridge, organism afiliat la European Bridge League şi World Bridge Federation. Anul acesta se va desfăşura a 41-a ediţie. Perioada de desfăşurare a Festivalului este 22-24 Noiembrie 2019. Estimăm că la acest tradiţional turneu vor participa minimum 150 de persoane din afara oraşului Braşov. Echipa clubului nostru, campioană naţională entitre a reprezentat deja cu succes România la European Small Federation Games unde a câştigat competiţia. Următorul concurs este Cupa Campionilor Europeni de la Bucureşti!”, a declarat Răzvan Spiridonescu, organizator

Pentru informaţii accesaţi: www.frbridge.ro , https://bridgeclubbrasov.blogspot.com/ , https://festivalbridgebrasov.blogspot.com/ , http://www.eurobridge.org/ .

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Au început înscrierile pentru festivalul competițional Dracula Film Festival 2020
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.