blog-logo

VIDEO Reacțiile celor implicați în scandalul de la Liceul „George Moroianu” Săcele, acolo unde un profesor a bătut un elev

VIDEO Reacțiile celor implicați în scandalul de la Liceul „George Moroianu” Săcele, acolo unde un profesor a bătut un elev

Acuzații grave la Liceul Teoretic „George Moroianu” din Săcele. Părintele unui elev de clasa a VI-a susține că fiul său a fost bătut, de unul dintre profesorii de geografie, până a făcut pe el.

Tatăl elevului poveștește că într-o pauză, acesta a mototolit o hârtie şi a aruncat-o într-un câine care pătrunsese în curtea şcolii și de aici a pornit totul.

„L-a luat la bătaie pe copil, după care copilul a făcut pe el. Nu mi se pare normal, adică să baţi un copil în aşa hal încât să-şi facă nevoile pe el, nu e chiar în regulă. Noi ne-am adresat Poliţiei, Direcţiei de Protecţia Copilului şi am fost la medicul legist”, a spus Gheorghe Munteanu-Galiu, tatăl copilului bătut, pentru RTT.

Profesorul i-ar fi spus tatălui că elevul ar fi lovit câinele cu piciorul, însă părintele spune că acasă are câini și animale, iar băiatul este obișnuit cu acestea, încât nu crede că fiul său ar fi lovit un câine cu piciorul.

Alte articole:   Brașovul, cea mai mare creştere a câştigului salarial mediu net, din Regiunea Centru

După incident copilul și-a sunat mama care a mers la școală să vadă ce se întâmplă.

Tatăl spune că și atitudinea directorului a fost total necorespunzătoare, în momentul în care mama a cerut explicații.

„Au mai fost probleme în şcoală şi domnul director nu ia niciodată nici o măsură. Inclusiv când s-a dus soţia la şcoală, după ce a sunat copilul că făcuse pe el şi plângea disperat că a fost lovit atât de tare, directorul i-a zis profesorului să meargă la clasă că are ore şi soţia are probleme şi trebuie să meargă la psihiatru”, a mai spus părintele elevului.

Directorul școlii spune că tatăl nu a făcut plângere și a crezut că s-a împăcat cu profesorul.

Alte articole:   Brașovenii pot cumpăra și dona alimente pentru susținerea comunităților vulnerabile din județ

 Totuşi, a convocat o comisie de anchetă și a aflat și varianta profesorului.

„Profesorul are o variantă a lui: copilul lovea un câine care intrase în curtea şcolii, alţi copii i-au spus să nu mai dea în câine că îl vede profesorul şi copilul ar fi zis că nu are el treabă cu «Chelu’», profesorul fiind chel. Profesorul s-a enervat, s-a dus la el şi, într-adevăr, l-a cam atins peste obraz”, a povestit directorul școlii pentru aceeași sursă.

Săptămâna viitoare, cazul va fi analizat în comisia şcolii, care va decide ce măsuri vor fi luate.

După bătaia încasată, copilul are dureri de cap, coșmaruri și nu mai doarme noaptea, susține tatăl.

Alte articole:   Centre mobile de vaccinare în trei localităţi din judeţul Braşov

Astfel că, părinții l-au dus la spital și la medicul legist și spun că îl vor da în judecată pe profesor.

„Cu privire la acest caz, lucrători din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. de poliție Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate