Şofer băut şi drogat, în trafic

Şofer băut şi drogat, în trafic

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30, cadrele de poliție au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 34 ani, care conducea un autovehicul pe strada Alexandru Sahia din Stațiunea Râșnov, judeţul Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Existând suspiciuni că acesta se află sub influența substanțelor psihoactive, a fost testat cu aparatul DrugTest, aparatul indicând o valoare pozitivă. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea stabilirii tipului de substanță psihoactivă consumată.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se  va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit I.P.J. Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.