Moldovean reținut la „intrarea” în România. A trecut înot Prutul cu scopul de a ajunge la Brașov

Moldovean reținut la „intrarea” în România. A trecut înot Prutul cu scopul de a ajunge la Brașov

Un bărbat din Republica Moldova a fost reținut la „intrarea” în România, după ce a traversat în înot râul Prut, cu intenția de a ajunge la Brașov.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat, miercuri, în zona de responsabilitate un cetăţean din Republica Moldova care a încercat să intre ilegal în România, trecând înot râul Prut.

Pe timpul executării unei misiuni de supraveghere a frontierei de stat, polițiștii au depistat pe direcţia localităţii de frontieră Mânzăteşti, un bărbat a cărui prezenţă în zonă nu era justificată.

Oamenii legii au procedat la identificarea bărbatului, stabilind că este un cetăţean din Republica Moldova.

În urma verificărilor specifice efectuate, dar şi cu sprijinul autorităţilor din țara vecină, s-a stabilit că persoana este un cetăţean moldovean în vârstă de 53 ani şi a trecut înot râul Prut cu intenţia de a ajunge în Braşov.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

În baza Acordului de Readmisie, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor.

Foto: arhiva/reporteris.ro

 

Alte articole:   Când se colectează deșeurile reciclabile din zonele administrate de Comprest, în municipiul Brașov
Loading...
  1. Nu stie omul cum sta treaba. Mai bine venea cu sârma. Ajungea garantat.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap