Moldovean reținut la „intrarea” în România. A trecut înot Prutul cu scopul de a ajunge la Brașov

Moldovean reținut la „intrarea” în România. A trecut înot Prutul cu scopul de a ajunge la Brașov

Un bărbat din Republica Moldova a fost reținut la „intrarea” în România, după ce a traversat în înot râul Prut, cu intenția de a ajunge la Brașov.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat, miercuri, în zona de responsabilitate un cetăţean din Republica Moldova care a încercat să intre ilegal în România, trecând înot râul Prut.

Pe timpul executării unei misiuni de supraveghere a frontierei de stat, polițiștii au depistat pe direcţia localităţii de frontieră Mânzăteşti, un bărbat a cărui prezenţă în zonă nu era justificată.

Oamenii legii au procedat la identificarea bărbatului, stabilind că este un cetăţean din Republica Moldova.

Alte articole:   Polițiștii locali au găsit o fetiță de 3 ani și au înapoiat-o mamei

În urma verificărilor specifice efectuate, dar şi cu sprijinul autorităţilor din țara vecină, s-a stabilit că persoana este un cetăţean moldovean în vârstă de 53 ani şi a trecut înot râul Prut cu intenţia de a ajunge în Braşov.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

În baza Acordului de Readmisie, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor.

Foto: arhiva/reporteris.ro

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Nu stie omul cum sta treaba. Mai bine venea cu sârma. Ajungea garantat.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate