Învățătoare condamnată definitiv, la opt luni de închisoare! Este acuzată de purtare abuzivă!

Învățătoare condamnată definitiv, la opt luni de închisoare! Este acuzată de purtare abuzivă!

Premieră la Brașov. O învățătoare a fost condamnată definitiv la 8 luni de închisoare cu suspendare, plus plata daunelor materiale cuprinse între 200 și 3.000 de lei fiecărui elev pe care l-a insultat. Sentința Curții de Apel este definitivă și nu mai poate fi atacată cu recurs.

Scandalul în care este implicată Eugenia Dobrescu a început în luna februarie a anului 2017. La acel moment, femeia de 38 de ani preda la Școala Gimnazială Nr. 4 din Brașov. Mai mulți copii s-au plâns că sunt jigniți și loviți de cadrul didactic, iar unul dintre părinți a decis, atunci, să o înregistreze. Ce a urmat a șocat pe toată lumea. Mai jos redăm doar câteva dintre cuvintele pe care învățătoarea le adresa elevilor:

„De ce pleci la 11? De ce pleci, mă, la 11? Taci, măăă! Măăă! Băi, eşti numai cu glasul! Vezi că îţi trag una de nu te vezi! De ce pleci, mă, mâine la 11 de la şcoală? Ia să văd, care e ăla care nu ştie? Numai tu, tu şi cu gura înainte!!! Vezi că ai o problemă! O să devii un copil depresiv dacă eşti aşa, numai tu, numai tu, egoist!”;

„Ia şi scrie, că te strâng de gât! Ia şi scrie, că te mănânc! Nu face aşa că te duc în grădina zoologică, acolo te duc! Ia şi scrie! Până nu scrii tot pe caiet, nu scrii nimic la tablă! Te mănânc! Te mănânc, nu alta. Ia şi scrie sim-plu! Nu ţi-e ruşine, tâmpitule ce eşti!”;

„Ia vino, mă, încoa, la mine! Umflatule! Vezi că te-ai şi îngrăşat, tragi un fund după tine!… Unde ţi-e lucrarea?”.

„În conformitate cu art. 38 al. 1 Cod Penal. În baza art. 39 al. 1, lit. b Cod Penal stabileşte pentru inculpata Dobrescu Eugenia pedeapsa principală rezultantă de 8 (opt) luni închisoare. În baza art. 396 al. 4 Cod Procedură Penală rap. la art. 83 al. 1 Cod Penal amână aplicarea pedepsei principale rezultante de 8 (opt) luni închisoare pe un termen de supraveghere de 2 ani conform art. 84 al. 1 Cod Penal, termen care curge de la data rămânerii definitive a hotărârii”, se arată în decizia instanței.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Nea Sebi, numai nenorociri bagi. Ceva cultura nexam? Uite, vineri „par example” s-a desfasurat un frumos recital la pian. A fost lume buna, atmosfera finuta, civilizata. O binevenita evadare din spitalul de nebuni Romania.

    Reply
    • Am uitat sa mentionez: la Aula. Un reper pentru mocofani „la” care intai mațul si apoi urechea : Aula e vis a vis de Ceasul Rau. Pour les connaisseurs reper: vis a vis de Sectia 1.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.