blog-logo

ÎN DIRECT Noutățile ediției 2019 a Crosului 15 Noiembrie.

ÎN DIRECT Noutățile ediției 2019 a Crosului 15 Noiembrie.

La această oră are loc o conferință de presă având ca tema organizarea Crosul 15 Noiembrie din weekend-ul viitor. De asemenea, se vor prezenta și restricțiile de circulație care se vor introduce pentru acest cros.

Din acest an, Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov și Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane (FEFSM) au încheiat un Acord de colaborare, al cărui obiectiv este „organizarea de activități (competiții, cursuri, demonstrații, evenimente, proiecte etc.), cu scopul de a promova atletismul, sportul și educația fizică, sportul universitar și Brașovul, în general”. Primul proiect comun este Crosul 15 Noiembrie, ediția 30 (duminică, 17 noiembrie).

Conf. dr. Nelu Turcu, decan FEFSM: „Facultatea de Educație fizică și Sporturi Montane se implică în organizarea Crosului 15 Noiembrie de mai bine de 20 de ani, bucurându-se alături de sportivi, la fiecare ediție a acestui eveniment sportiv deosebit de important pentru comunitatea brașoveană.

Crosul 15 Noiembrie îmbină celebrarea mișcării muncitorești din anul 1987 cu sărbătorirea mișcării sportive de astăzi. Studenții Universității Transilvania din Brașov au fost și sunt direct implicați în această cauză.

Alte articole:   Turneu bun, în debutul sezonului, pentru echipa de baschet U14 a ACS Transilvania

În trecut, 7 studenți care au susținut Revolta muncitorilor brașoveni de la Uzina de Autocamioane au fost arestați, exmatriculați, trimiși acasă și supravegheați îndeaproape.

În prezent, peste 100 de studenți voluntari participă activ anual, asigurând buna desfășurare a competiției sportive (asigurare traseu, logistică etc).

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate