Acțiune de ecologizare în Parcul Național Piatra Craiului

Acțiune de ecologizare în Parcul Național Piatra Craiului

Go Nomad și Asociația Montană Cireșarii continuă acțiunile de igienizare a naturii și invită brașovenii la o scurtă tură de ecologizare, în Parcul Național Piatra Craiului.

Acțiunea de ecologizare se va desfășura sâmbătă, 16 noiembrie 2019, în incinta Parcului National Piatra Craiului, segmentul Vf. Măgura Mică – Vf. Gălbinarea.

„Măgura Branului reprezintă o poartă de evadare în mijlocul naturii, apreciată și vizitată de foarte mulți turiști, mai ales străini. Aceștia vor să se bucure de farmecul peisajului natural. Ecologizarea reprezintă o componentă esențială a vieții cotidiene actuale. Oamenii au dreptul la o viață sănătoasă. De aceea, fiecare ar trebui să participe din când în când la ecologizarea naturii”, spun organizatorii.

Acțiunea începe la orele 09.00 cu plecare de la intrarea în Predeluț dinspre Bran, la intersecția Str. Liviu Popovici cu Str. Predeluț (lângă podul de lemn).

Organizatorii pun la dispoziție mănuși și saci menajeri.

După ce vor fi sortate, toate deșeurile vor fi amplasate în două puncte de depozitare, de unde vor fi preluate de către o societate din Bran, ce își desfășoară activitatea în domeniul salubrizării.

Mai multe detalii AICI.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   FOTO Premii onorifice de la ISU pentru "francezul din Cobor" și primarii din Brașov și Homorod
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.