Femeie bătută crunt de soț

Femeie bătută crunt de soț

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 43 ani din municipiul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că, la data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 06.00, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 41 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun din mun. Brașov, pe fondul unor discuții contradictorii.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

De asemenea, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor., potrivit I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Baliverne! Cei de la politie nici macar nu au rezolvat cazul inca. Ar trebui bine alese articolele. Informam lumea aiurea cu informatii incomplete. Mai bine aveti rabdare si alegeti va articolele cu cap. „Femeie batuta crunt”, exagerări….peste exagerari.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.