blog-logo

Bărbat depistat de două ori în trafic fără permis de conducere

Bărbat depistat de două ori în trafic fără permis de conducere

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, cadrele de poliție au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 28 ani care conducea un autovehicul pe raza stațiunii Poiana Brașov.

Procedându-se la verificarea documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză, este cercetat în cadrul unui alt dosar penal, întrucât la data de 06 noiembrie a.c., a fost depistat pe bdl. Gării din municipiul Brașov, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.   

 În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit I.P.J. Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   INCREDIBIL Pentru ce a cerut finanţare administraţia Coliban de la bugetul de stat?!
Taguri

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate